Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsprogram 2020/21


Genom att klicka på Tävlingskalender i menyn till vänster visas de tävlingar och läger som klubben kommer att delta i under aktuell säsong. Underlaget till tävlings- och träningskalendern tas fram vid tränarmötena. Därefter upprättas en budget varefter Tävlings- och träningskalendern fastställs av klubbens styrelse.

 

Håll även koll via BK Snars Facebookgrupp, där annonserar vi alla tävlingsuppdateringar!

 

Styrelsen beslutar hur mycket pengar som ska avsättas från klubbens kassa för respektive tävling. Summan varierar från några hundralappar (lokala tävlingar) till flera tusenlappar (Nationella mästerskap och stora tävlingar). 
Klubbens pengar ska gå till följande kostnader:
* Ledare: Resor och boende för maximalt 2 ledare (samtliga kostnader)
* Brottare: Resor, boende och anmälningsavgifter

I de fall de budgeterade pengarna inte räcker till att täcka brottarnas kostnader kommer så kallade egenavgifter att tas ut. Dessa varierar mellan de olika tävlingarna och detaljerad information om dessa avgifter finns på respektive tävlings anmälningssida.

Vi har anmält oss till en tävling men kan inte följa med - vad gäller?
Grundregeln är mycket enkel: Den som inte avanmält sig innan biljetter och/eller logi har bokats får stå för sin del av klubbens kostnader, dock alltid minst 300 kr. Undantag från den regeln medges endast vid sjukdomsfall inklusive läkarintyg.
Det viktigaste är dock att man ALLTID avanmäler sig så fort som möjligt. Detta gör man helt enkelt genom att skicka ett mail till logistikansvarige på This is a mailto link  

Vill du som anhörig vill följa med på tävlingar?
På samma sätta som i alla andra idrotter får anhöriga stå för sina egna rese- och boendekostnader. 
Ibland skjuter dock klubben till pengar så att vi ska få med så många anhöriga som möjligt och skapa den där härliga och viktiga klubbkänslan. Vid dessa tillfällen ordnar också klubben med bokningen av resorna för de anhöriga. Information om detta står på respektive tävlings anmälningssida.
När det gäller de nationella tävlingarna så bokar klubben flyg/tågbiljetter/boende enbart för ledare och brottare. Om man som anhörig vill följa med så får man således själv boka sina resor och sitt boende. Klubben tillhandahåller dock alltid information om vilka tider som ledarna och brottarna kommer att åka på respektive tävlings anmälningssida.

 Frågor? Kontakta logistikansvarige Peter Bohm

Uppdaterad: 14 SEP 2015 23:46 Skribent: Pär Johansson/Peter Backlund

140609_vk_puff2_340x135dpi (1)

 

 

 Lf Norrbotten

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
BK Snar - Brottning
Hildursborg, Garnisonsgatan 1
96175 Boden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info