Hoppa till sidans innehåll

GDPR


GDPR - Dataskyddsförordningen

GDPR står för General Data Protection Regulation och är en gemensam lagstiftning för samtliga medlemsländer inom EU, gällande hantering av personuppgifter. Även företag utanför EU som hanterar personuppgifter om EU-medborgare omfattas av lagstiftningen.

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla medlemsländer inom EU från och med den 25 maj 2018. Förordningen kommer innebära en hel del förändringar för de som behandlar personuppgifter och stärkta rättigheter för den enskilde individen när det gäller personlig integritet. Utförlig information hittar du på Datainspektionens webbplats.

Vi kan även rekommendera dig att läsa ytterligare information på Datainspektionens webbplats.

BK Snar som personuppgiftsbiträde

All behandling av personuppgifter i de webbtjänster som du nyttjar är du som Medlem personuppgiftsansvarig för. BK Snar är personuppgiftsbiträde och vidtar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att dina insamlade personuppgifter ska behandlas säkert och enligt lagen. Exempelvis sparas alla kunduppgifter i en databas som är skyddad med brandvägg och behörighetsstyrning så bara Styrelsen inom BK Snar som behöver åtkomst till dina uppgifter för att utföra specifika uppgifter har sådan tillgång.

BK Snar som personuppgiftsansvarig

Precis som att du är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du behandlar så är BK Snar personuppgiftsansvarig för alla personuppgifter om dig som Medlem i vår klubb

Behandling

Med behandling menas en åtgärd eller kombination av åtgärder beträffande personuppgifter eller uppsättningar av personuppgifter, oberoende av om de utförs automatiserat eller ej, såsom insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller ändring, framtagning, läsning, användning, utlämning genom överföring, spridning eller tillhandahållande på annat sätt, justering eller sammanförande, begränsning, radering eller förstöring.

Uppdaterad: 28 JAN 2020 15:14 Skribent: Tommy Blomqvist
Epost: Adressen Gömd

140609_vk_puff2_340x135dpi (1)

 

 

 Lf Norrbotten

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
BK Snar - Brottning
Hildursborg, Garnisonsgatan 1
96175 Boden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info